MANİSA / SOMA - Cenkyeri Cumhuriyet Ortaokulu

Mrt

Kız voleybol takımımız ilçede düzenlenen voleybol turnuvasına katıldı. Takımımızın maça ''Kadına El Kalkmaz'' yazılı pankartla çıkması dikkat çekti. Başta okul idaremiz ve Senem hocamız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphane haftası nedeniyle hafta boyunca öğrencilerimiz teneffüslerde hikaye okudular ve bugün  de Fareler ve İnsanlar adlı kitapla ilgili yarışma düzenlendi. Yarışmanın birincisi Melek ÇAKAR ve ikincisi Sümeyye AKYÜZ'e hediyeleri verildi. Çalışmalarından dolayı Semih hocama ve emeği geçen herkese okul idaresi tarafından teşekkür edildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi anma programımızda emeği geçen Hanife, Serpil, Nazlı hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz, herbirinin emeklerine sağlık.

Mrt

Okulumuz akıl ve zeka oyunlarında mangala ve reverse dallarında ilçe 5.olmustur. Emeği geçen başta Ali hocam olmak üzere Özge hocam, Uğur hocam ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okul - Aile Birliği ve Ana Sınıfı Hesaplarımızın 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlk Dönemindeki bilançosu açıklandı.

Nis

Görsel Sanatlar öğretmeni Özge ÖZEREN hocamızın önderliğinde e- Twinning "Aklınla Öğren Zekânla Yen" isimli projede okulumuzda Mart ayı boyunca görsel zeka, strateji, mantık ve hız kazanmalarını sağlayan "QBİTZ "ve "9 TAŞ" oyun turnuvaları düzenlendi.

Nis

Görsel Sanatlar öğretmeni Özge ÖZEREN hocamızın önderliğinde e- Twinning "Aklınla Öğren Zekânla Yen" isimli projede okulumuzda Şubat ayı boyunca görsel zeka, strateji, mantık ve hız kazanmalarını sağlayan "AKILLI BARDAKLAR"ve "DAMA" oyun turnuvaları düzenlendi.

Şbt

Görsel Sanatlar öğretmeni Özge ÖZEREN hocamızın önderliğinde e- Twinning "Aklınla Öğren Zekânla Yen" isimli projede okulumuzda Ocak ayı boyunca görsel zeka, strateji, mantık ve hız kazanmalarını sağlayan "DEDEKTİF "ve "FENER" oyun turnuvaları düzenlendi.

Şbt