MANİSA / SOMA - Cenkyeri Cumhuriyet Ortaokulu

Ali ÖZBEK - Okul Müdürü

Ali Özbek 1978 İvrindi/ Balıkesir doğumlu olup ilkokulu Çukurlar köyünde okumuştur.Ortaokul ve lise eğitimini İlçesi İvrindi İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden 2001 yılında mezun olmuştur.Aynı yıl eylül ayında İstanbul Küçükçekmece İlçesinde Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık İlköğretim okulunda öğretmeliğe başlayıp 2006-2008 yılları arsında aynı okulda müdür yardımcılığı görevinde bulunmuştur.İstanbul’da kaldığı süre içerisin de bir çok projede görev almıştır. 2008 eylül ayında tayinin Manisa ili Soma İlçesi Canlar ilköğretim okuluna çıkması üzerine tekrar öğretmenliğe dönmüştür.2014 yılında ise Manisa ili Soma İlçesinde Altıntaş Ortaokulunda yaklaşık 6 ay okul müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra tekrar kadrosunun bulunduğu Canlar ilköğretim okuluna dönerek 2015-2017 yıllarında müdür yardımcısı olarak çalışmıştır.2017-2022 yılları arasında ise Canlar ortaokulunda okul müdürü olarak hizmet etmiş, şuan ise Manisa İli Soma ilçesindeki Cenkyeri Cumhuriyet Ortaokulunda müdür olarak görev yapmaktadır.

Ali Özbek evli olup iki çocuk babasıdır